Welcome to Henan Xinqi maquinària indústria Co, Ltd!
Tel:+86-0373-3761862
Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Henan Xinqi maquinària indústria Co, Ltd

Afegir: Changyuan grua Industrial Park. Henan

Contacte: Haibao Zhao

Tel: 86-0373-3761862

Mòbil: 15903891358

Fax: 86-0373-3761863

Correu electrònic: bettercrane@gmail.com

Acoblament

CouplingBrief IntroductionUsed a unir-se a diferents organitzacions en les parts mecàniques de dos eixos (l'eix motriu i l'eix conduït) per girar junts per transferir parell. Poder sobrecarregat transmi

Detalls del producte

Acoblament

Breu introducció

Solia unir-se a diferents organitzacions en les parts mecàniques de dos eixos (l'eix motriu i l'eix conduït) per girar junts per transferir parell. Sobrecarregat transmissió a gran velocitat, alguns acoblaments i amortir, vibració i millorar el rendiment dinàmic de l'eix. L'acoblament es compon de dues parts, que són respectivament connectada amb l'eix motriu i l'eix conduït. La majoria de la màquina elèctrica general mitjançant l'acoblament màquina connectat amb el treball.

Entorn de treball

Acoblament s'utilitza en diversos productes amfitrió secundari, l'ambient circumdant és més complex, com ara la temperatura, humitat, aigua, vapor, pols, sorra, oli, àcid, alcalí, condicions de mitjans de comunicació, solució salina i radiació corrosius, és un dels factors importants que cal considerar en l'elecció de l'acoblament. Temperatura alta, baixa temperatura, oli, àcid i àlcali mitjà, la qualitat del treball, no hauria d'utilitzar l'acoblament flexible de goma general de material elàstic element, ha de triar la acoblament flexible de metall element elàstic, com ara un acoblament de diafragma, acoblament primavera Serpentina.


Hot Tags: Xina de proveïdors, fabricants, fàbrica d'acoblament, comprar, preu barat, personalitzat, baixa, cotització

Un parell de: Grup de roda

Següent: Grup de tambor

Productes relacionats